Uncategorized

Annas vardag ?

Vaknade med ett ryck idag, både man, katt & hund snarkar fortfarande…

det är ro i min själ…

Att bli vän med vardagen har tagit mig många år & timmar i terapi. Att skapa en vardag jag trivs i var enklare när jag hittade rätt team att växa i.

Min älskade man höjer & hyllar jag varje dag, ingen är som han.

Med stor famn & god energi hänger han med på mina infall som är lika snabba som en gris blinkar.

Det är lyxigt att vara omgiven av så mycket kärlek.

När min vardag är så full med kärlek är det lätt att dela med sig❤️

Funderar på outfit till nyårsafton, kommer bli en härlig afton. Jag tycker att ofrivillig ensamhet är så sorgligt & kan lätt uppfattas som skamligt. Tänkte igår på att slå ett slag i kampen mot den för någon/ några som inte har sällskap på Nyårsafton, vi har en dignande middag planerad hemma hos för att sedan dansa röven av oss på operaterassen & kanske även något gram av julens alla kilon som smög sig på som en ovälkommen parasit..Nådde ut via mina sociala kanaler & fick napp ? Det kommer bli topp! Denna helg är promenader i skogen, middag i vårat hem & en lunch på stan pågående. Ska strax väcka min man med frukost på sängen innan vi startar denna dag Kan varmt tipsa om proteinpannkakor ifrån self Omninutrition som jag har lyckan att samarbeta med. Idag ska jag vara värdinna på ett litet skönhetsevent hos vännen & kirurgen Marko & til kvällen kommer de ljuvliga päronen förbi på middag. Nu måste jag svälja några gröna kapslar med grönt kaffe & förvandla mitt hår ifrån svinto till sammet. Hörs på en stund ❤️

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply