Uncategorized

Sorgens dag ?

Kära liv…

Idag vaknade vi upp på härliga Clarion Arlanda, åt en mysig frukost & sedan var vi redo att kasta oss in i vår vardag igen…

Trodde vi….

Vi landade i verklighetens sorg snabbt idag…

Tänker på vad livet kan ändra färg & frid på en sekund.

Min man har haft en vän sedan 1989 då var jag 9 år… de blev vänner genom jobbet & skulle uppleva otroligt mycket genom livet tillsammans.

Året 1889 var jag 9 år, lekte bröllop och hade ingen aning om att jag efter 26 år skulle gifta mig med min man i mina drömmar.

Denna fantastiska människa John ❤️ var med kameran i högsta hugg & hjärtat fyllt av kärlek på våran stora dag för drygt 2 år sedan: Älskade John som lagade de finaste & godaste middagarna i ditt charmiga varma hem på Södermalm. Jag brukade tacka min Peter för att han gav mig John när vi hade dessa härliga middagar. Efter maten kom alltid de tokiga, roliga, snygga eller fula mössorna fram, det var givet. John älskade att dela ut mössor till sina gäster för att sedan säga med sitt varma skratt att ”alla är vi mongos” Du visade mig gamla kort ifrån din låda under sängen, minnen ifrån ditt liv & din stora kärlek mr J ❤️ Du trodde lixom jag att vi har en stor kärlek i våra liv som är menad för oss. Du sa att jag var min mans livs kärlek.. Önskar jag kunde få en sista björnkram, skratta med dig en gång till & vara ”mongo” i en mössa när vi lyssnar på Madonna & fuldansar framför din stora spegel.. Älskade John ❤️ Du gick för tidigt… du fattas oss nu & lämnar ett stort tomrum i min mans hjärta. jag skickade denna till dig då & då: ??????????????? Om ett par veckor får vi säga det sista farväl till dig då du begravs. Tröstar oss med att du äntligen fick frid?! Vi ses igen ❤️? Ta hand om de ni älskar & älska de mest när de förtjänar de minst.. då behövs det som bäst.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply