Uncategorized

Mys i julefrid ?

Jag vill börja med att dela med mig av våran konversation denna lunch hemma. Jag: León jag blev plötsligt illamående, sådär som att jag fått kräksjukan! León: men herregud mamma då får du åka till Spanien illa kvickt för jag ska inte bli sjuk till min resa om en dag. Jag: ska vi ringa din pappa & pranka honom med att du blivit kräksjuk? Hehehe León: är det "goals" för dig mamma att pranka pappa? Det är inget för dig, du är inte ung. Ett av vardagens små skratt ❤️ Nej jag är inte magsjuk, åt nog bara lite mycket av min goda kokkonst. Om några timmar åker vi till Arlanda jag & min man. Vi ska fira julen i soliga Barcelona 5 dagar med ett perfekt avslut på Clarion Arlanda. Denna vecka har varit ljuvlig. Min älskade mamma fyllde 70 ❤️ pappa var däckad i influensan men vi andra firade mamma med middag & paket. Grattis mamma ❤️ Kram

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply