Uncategorized

Mitt hem, min borg ?

Hej ?

Jag älskar vårat hem…

Här hos oss är jag trygg, här är det rent, här byter vi lakan minst en gång i veckan, här har vi lyckan att kunna ge våran hund & katt ett hem med oss. Ingen vrå eller säng är förbjuden att ta en tupplur i & om du hälsar på oss vill jag att du ska känna känslan av ”Pluras kök” här kan du ta ett glas vin eller tre, ta ett bloss på balkongen eller en lur på soffan.

Jag lever i det hem jag skapat för min familj.

Ikväll lagade jag så god mat, det blev helstekt fläskfilé med gratäng, livet var på topp.

Såhär lever vi en helt vanlig Söndag:

Mina 3 herrar i mitt ❤️

Saknas bara Nick men är han inte med fysiskt är han med i telefonen…

Ett hem är inte ett skal, det är människorna som väljer att vara i detta hem som fyller det med kärlek & de håller dörren öppen i alla väder.

Snart fyller min León 15 år.

Kunde inte vara en mer stolt mamma.

Har med hjälp av min vän Tommy Juhlin styrt upp Leóns födelsedag efter hans önskemål. Jag älskar att fira. Firar att mitt hår växt någon millimeter varje dag, att jag får äran att spendera värdefull tid med dem jag älskar så ofta jag bara kan eller att vi ofta kan trolla med en tisdag & göra den till en Lördag….

Min vän Doktor Marko säger ofta att vi har så lite tid på denna jord & så pass korta liv att vi behöver leva fullt ut hela tiden… jag blir glad & uppfylld när han säger det.

Vi ska snart fira Finland 100 år. Jag behöver slänga ihop en blå & vit Outfit…

ibland tar vi även lilla familjen på vårat älskade Prinsen på en härlig middag som denna helg. När denna mamman/ frun/ primadonnan/ hund & katt matten/ väninnan arbetat långpass är det enda rätta att bli ompysslad & atttans bortklemad på vårat älskade Resturang Prinsen:

Yes! Osminkade sanningen med en trasa ifrån nöd- lagret på jobbet.

Tänkte att i det lite dunkla ljuset så syns inte den dåliga kvalitén som hade sitt bäst före datum på Pride….

viftade snabbt bort tanken när jag såg min vackra son & min man som jag aldrig kan se mig tillräckligt mätt på. Han är som en perfekt glass med mina smaker & motsatsen till kall..

Nu är det dax att hitta min takt i denna kör av snarkningar.Imorgon har vi gäster på middag.

Min älskade vän Lasse & alla djurens vän Benke som helt säkert kommer klicka med våra håriga juveler.

Jag kommer laga mat 1 timme drygt men kommer absolut ge sken av att jag har lagat mat hela dagen som en farmor ifrån Italien med hela släkten.

Känner att sängen är full av grus, det är bra, gratis peeling tills jag vaknar imorgon.

Lev, älska, våga, andas & njut ?

Kram Anna ?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply