Uncategorized

Chia, champagne,  hobbykock, fuldans & matchpremiär! 

Godnatt kära ni! 

Chiapuddingen är i kylen & som ett barn på julafton är Jag förväntansfull för imorgon… Hur kommer den smaka? Har den stelnat? Hut blir man i magen? Frågor som svävar fritt när studierna blir lite långrandiga på nattkvisten. 

Jag såg fram emot att se film, äta gotta & mysa med min León i fredags.. 

Han gjorde också det men ville ännu hellre hänga med kompis. Hans förslag var att jag kunde vara med Marko istället & prata om allt vi alltid tycker är viktigast i väääärlden. Samtidigt som vi pratar mycket strunt, bantar hela tiden men aldrig håller en jämn linje & skrattar åt töntiga saker. 

Så himla León!!!! Snart 13 år & berättar sanningen för mamman sin. 

Jag åkte till Marko en stund, vi myste med taxarna, Marko öppnade fin champagne, spelare låten möt mig i Gamla stan minst 20 gånger & fuldansade som ingen såg oss. 



Disco- belysning var självklart ett faktum. 

När jag skulle gå till bussen & tänka på refrängen (inte möt mig i Gamla stan) då var Marko så fin.. Han insisterade på att bjuda mig på en taxi hem till ön. Han sa bokstavligen: jag vill verkligen se till att lilla flickan kommer hem säkert & tryggt… Han är fin min vän Marko. 

Imorgon ska jag vara superproffs i receptionen på villa Södertäljekirurgen som kirurg Marko äger & driver. 

Fick äran att ge bort en present också… Älskar att fira någon Jag tycker om på födelsedag. 

Lördagen började mysigt.. Frukost med León. Han var förväntansfull inför fotboll. 

Lördagen hade några riktigt mörka timmar, ibland blir bara allt fel & missförstånd. Dagen var kaos & inte synkade alls med planering i mitt huvud & manus. Som grädde på det berömda moset blev jag totalt ignorerad med flit av någon som stått mig nära i flera år men som tydligen bestämt sig för att Jag inte ens förtjänar att hälsa på som en medmänniska. Ynkligt & pinsamt på Apoteket, ännu mer pinsamt eftersom lokalen är extremt liten på det Apoteket. Detta beteende övergår faktiskt mitt förstånd & jag är glad i själen att jag aldrig skulle sjunka så lågt. Punkt. 

Ganska mentalt trött just nu, stressad & pressad. 



Kanske sunt att bryta ihop & gå sönder för en stund för att sedan se allt med lite nya ögon?! 

Det var final i Melodifestivalen såklart på kvällen, med panda-looken dukade vi fram en improviserad måltid av de som fanns hemma. Jag brände mig på ugnen ganska ont & tur att min man hade kylning inom räckhåll. 



Min avsikt var att vi skulle vara fint klädda.. Mycket gala, mycket glitter.. Så blev inte fallet. 

Mysigt som tusan var det iallafall & outfiten för kvällen var en filt ifrån Rusta, försökte fräsa till den lite med mitt Armani- läppstift 🙂 

Tvingade mannen att dansa till låten ”vi” läs Jag röstade på.   Jag sjöng med till låtarna jag kunde.. Det lät sådär men var hjärtligt. 

Min biologiska mamma kommenterade min profilbild på Facebook i helgen. Det känns fint & lite konstigt. 

Min mamma kommer alltid & har alltid varit mamma Anita som tog emot mig i sin famn för snart exakt 34 år sedan tillsammans med pappa. 

Kommentarer ifrån min biologiska mamma i Equador gör mig tankspridd, splittrad & lite känslig. 

Idag var det match- premiär för denna säsong. León & hans Essingen kämpade hårt men tyvärr blev det en förlust. 

Leóns pappa är en engagerad, driven & mycket uppskattad tränare till laget. Jag är förbannat stolt över vår relation & att just han är pappa till våran León. 

Jag är stolt över att vi finner plats för en ny familjemix med kärlekens skatt också. 



Kommer nog ta en stund för mig att lära mig innebörden av Off- side. Min kärlek gjorde sitt allra bästa för att förklara under pågående match. 

När jag berättade för sonen att jag försöker lära mig detta fick Jag ett hjärtligt klingande skratt ifrån magen som svar. 

Att vara mamma till honom är så kul & en gåva det kan jag lova 🙂  

Söndagkvällen var skrytmysig.. 

Jag lagade mat & låtsades som jag var mästerkock i ett eget program. Min älskade kärlek fick instruktion att sitta i köket & skåda showen… Han är så jäkla härlig.. Jag älskar att han älskar precis den JAG är. 

Vi hör ihop, han är chiafröet i min chiapudding 😉 

Veckan som kommer startar starkt med en ”tomten är far till alla barnen” middag på Måndagen. Mexikanska toner tror jag är planen. 

Arbete, stress, föreläsning, praktik, kyssar, kärlek, chiapudding, något event (som León lovat att vara min plus 1 på) livet fortsätter & jag försöker leva fullt ut varje sekund… Fick ett spännande erbjudande inför Pride 2015 ska absolut lyssna in detta över ett möte i veckan. 

All kärlek.. / Gotta ❤️ 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply