Uncategorized

Välgörenhet, regnbåge & olycka…

Idag skuttade jag upp till jobbet, log i hjärtat när jag pussade på min sovande man.
Att vara kär är så mäktigt, sårbart, vackert & galet… Jag är galet kär!!!

Jag vill slå ett stort & mycket viktigt slag för min väninna med ett riktigt stort hjärta för sina medmänniskor i nöd.
Malin Jädergård som tillsammans med Tilde Fröling har bjudit in till ett av årets absolut viktigare event http://finest.se/userBlog/entry.php?uid=147&beid=2730580
Gissa vad??
Ni alla är inbjudna.

Idag var det 2 år sedan exakt som jag satt med Peter på grill… Vi åt deras grillbuffe och jag kommer inte ihåg vad jag åt… Förmodligen något grillat;)

Jag var osäker på om Peter var upp över öronen förälskad som jag var. Jag ville att han skulle veta att jag ville spendera mitt liv med honom.
Jag tog modet till mig & frågade med darrig röst & fjärilar i magen om han ville vara bara min?!
Jag var beredd att göra som i filmer, bara gå och aldrig vända mig om vid ett sorgligt svar…

Han tittade på mig med min hand i sin & sa att han ville att jag skulle vara hans <3 Jag ler alltid lite för mig själv när jag går förbi Grill. Jag valde en resturang som jag inte brukar besöka ifall jag skulle spela rollen i mitt liv med krossat hjärta och störta ut. Lyckan var oslagbar, jag hade tårar av glädje & fjärilarna i magen dansade disco. Vi gick hand i hand genom staden & tog ett glas champagne på min kära favorit Resturang Prinsen. Jag kommer ihåg hur jag presenterade honom som "min Peter" för de juveler som arbetade där... (Eftersom jag älskar att lära känna nya fina människor och inte kan hålla mig ifrån att alltid prata så känner jag flera i serveringen där) Jag ligger nu på MIN plats på hans bröst & ångrar aldrig en sekund att jag vågade följa mina känslor... Det är VI!!! 20140824-221308-79988329.jpg

En incident/ olycka under dagen lade en stor skugga över Söndagen. En hel del oro och ängslighet tyvärr.
Eftersom jag är så lyckligt lottad med mycket kärlek & tiden läker bokstavligt alla sår…

Jag älskar livet med allt vad det innebär & kommer alltid ta det för givet…
Ibland är livet osminkat, skört & oroligt men ack så vackert med ett gott slut.

20140824-224626-81986162.jpg

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply