Badrum Hus, villa och renovering

Tre tankeställare inför badrumsrenoveringen

Vad ska man tänka på när man ska göra om sitt badrum? Man behöver såklart tänka på ganska mycket. Här kommer några punkter i fråga om sådant som syns  i badrummet.
1. Element: ska du ha ett vanligt hederligt element, en vattenburen handdukstork och/eller golvvärme? En elektrisk handdukstork är ju även en möjlighet i fråga om att åtminstone torka handdukar.
2. Kakel: ska du ha kakel i ditt badrum i samma färg men i olika storlekar? Tänk då på att kaklet kan variera i färg trots att det är samma tillverkare och sorts kakel. Försök hitta kakel som bränts vid samma tillfälle för att undvika färgskiftningar.
3. Rören: har du tänkt på om du ska ha rören dragna innanför väggarna eller utanför? En fördel med att ha rören innanför väggarna kan naturligtvis vara att det blir lättare att hålla rent. Utanpåliggande rör har en förmåga att inte se så läckra ut efter ett en tid när de bl.a. dammat till sig. Utanpåliggande rör kan dock vara fint beroende på tycke och smak. Man kan ju t.ex. välja kopparrör för att få en industriell känsla.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply